-

Har inte hunnit skriva något nytt chapter, har jättemycket med dans och sånt och den här veckan har jag dans hela dagarna. Jag skriver när jullovet har börjat!!! Förlåt!!!! <3


chapter 15. So many questions...

"It's time to wake up in the morning, got Mcdonalds breakfast for you, I drove all by my self and it was a very long way so IT'S TIME TO WAKE UP STEPHIE!" Jag satte mig yrvaket upp och möttes av Justin som stod med en gittar i händerna och hade precis knäppt på den sista strängen och jag kunde se hur den rörde sig snabbt.
"What the heck?" sa jag rakt ut och väldigt anklagande och jag såg hur Justin fick ett stort flin på läpparna.
"Did you hear the song ? I just write it, do you like it?" vad tänker han med egentligen?
"I heard it. Not your next hit, I promise." sa jag och drog tävket över huvudet för att försöka återgå till sömnen vilket skulle vara omöjligt med tanke på hur vakne jag var.
"Thanks Justin, now I can't fall asleep again." sa jag anklagande och Justin stod kvar på samma ställe där han stått hela tiden. "You missed the point with the song, huh? IT'S TIME TO GET UP!" sa han innan han vände sig om och gick ut ur gästrummet som jag hade här men han hejdade sig i dörren och vände sig om. "I really mean it, get up, we are going to the stylist in a hour." Med de orden flög jag upp ur sängen och skyndade mig ut ur rummet. Justin log belåtet och tog en arm över mina axlar och vi gick ner till köket där han hade satt Mcdonalds-frukosten. "Awww this is actually really cute." sa jag och satte mig ner på en av de mjuka stolarna och Justin satte sig framför mig.
Vi började att äta frukosten när jag plötsligt kom på, "Aye, justin, Where is Pattie?" sa jag förvånat, hon var ju här i gåt kväll och om jag minns rätt så gick hon och la sig. "The time is 10am I dropped her of at Scooters place." Jag nickade som svar innan vi fortsatte att äta i tystnad.


*

Justin tog tag i min hand, "är du okej?" frågade han, han kände hur jag skakade av nervositet och jag nickade svagt som svar. Vi satt i en limo påväg till galan och jag kände hur paniken steg i mig, hur skulle alla reagera? skulle de tro att vi var tillsammans? eller skulle de bara låta mig vara, som om jag inte ens var där? Tusen av olika tankar flög runt i mitt huvud och det var helt omöjligt att få bort alla de oroande tankarna hur mycket jag än försökte.
"Steph, serious, are you allright?" hörde jag Justins oroliga röst igen. "Yeah I'm fine, just nervous." sa jag och kollade honom i ögonen. "Stay with me and everything will go perfect, just smile to the cameras" sa han och med de orden blev jag lite lugnare, jag hade Justin vid min sida som defenitivt skulle vara lugnande att ha där.

"Remember, stay with me and smile" sa Justin innan han gick ut ur bildörren och jag hörde ett sorl av folk, folk skrek och jag hörde hur det knäppte från alla kameror. Justin tog tag i min hand och jag gick långsamt och säkert ut ur limon. Nu såg jag alla blixtarna av kamerorna och hur folk stod tryckta mot varandra för att försöka nå längst fram med sin mikrofon för att lyckas få ett svar på någon fråga. Justin tog tag sin arm tun min midja och vi entrade röda mattan och plötsligt höjdes ljudet av allt dubbelt så mycket. kamerorna knäppte tio gånger mer och folk skrek för att få fram sina frågor. Vi gick tillsammans längs röda mattan och stannade då och då för att de skulle få en bra bild och för att svara på några frågor.
"Justin, are you two dateing?" "Justin, who is that girl?" "Justin, is that your girlfriend" De frågorna gick förbi öronen gång på gång och jag kollade imponerat på Justin, man såg inte ens minsta lilla min i hans ansikte på att han reagerat eller ens hört frågorna. Han svarade på några korta frågor innan vi slutligen kom till slutet av mattan och en security visade vägen till den stora arenan där EMA skulle hållas.
Eftersom Justin var nominerad till flera awards så satt vi ganska långt fram, nära scenen. Vi satte oss ner på våra reserverade platser och småpratade lite innan galan började.
Efter ungefär halva galan hade gått och Justin hade fått hela två awards så blev vi hämtade av en man i kavaj som sa att vi skulle backstage inför vårt framträdande. Jag fick fjärilar i magen, vi skulle uppträda med "overboard" vår duett, inför allt detta folk, och inte nog med det så sändes det live också.
Vi följde efter kavajsnubben och blev sedan omhändertagna av en ganska ung tjej som visade oss en loge och vilka kläder vi skulle ha. I logen var det en ställning med några galjar där våra kläder hängde på.
Jag tog ner ett svart skinnfodral och ett par svarta pumps. Vi skyndade oss att byta om och gick ut till sminket.
En tjej sotade mina ögon lite mer dramatiskt och satte på ett mörkt läppstift.
"Perfect! now up on stage" sa hon och slängde bak sitt blonda långa hår och skjutsade ut mig till Justin. "Hey hottie! ready?" sa han och jag gjorde tummen upp.
Efter ungefär tio minuter stod jag bakom scenen och hörde hur musiken började och jag entrade scenen med en massa jublanden från publiken vilket bara gjorde mig mer tagga och det gick hur bra som helst.

______________________________________________________________________________________________

SWAG! 2 chapters på en kväll! KOMMENTERA NU DÅ!!!!


CHAPTER 14 ÄNTLIGEN UPPE!

Ska försöka skriva så mycket som möjligt på chapter 15!!!
Vet inte hur mycket jag hinner då jag ska göra en hel recension tills imorgon! suck -.-'
PUUSS! xx
*chapter 14 under detta inlägg*

14. the perfect dress

Next week -saturday "it's perfect on you" sa Pattie och log mot mig, hon hade blivit som en extra mamma för mig. Kanske för att jag hade spenderat varenda dag hemma hos dom den senaste veckan. Jag hade lite dåligt samvete över att ha lämnat mamma ensam men hon sa i alla fall att det var okej. Fast jag vet inte om jag kan lite på det, visserligen så tog hon ju hand om Blondie och Strawberry när inte jag är hemma, men ändå känns det konstigt.
 "thank's Pattie, that means a lot to me. But are you really sure that I can wear it tomorrow?" sa jag tveksamt och sneglade i spegeln på min spegelbild. Klänningen var vacker, ljusrosa, nådde mitten av mina lår och satt perfekt med lite volanger i samma tyg som gick från ena axeln snett ned mot min höft.
"you and Justin are going to be beautiful together" sa Pattie efter att ha betraktat mig med en nyfiken blick. "thank's but, there's nothing between us Pattie." det var lite pinsamt att säga det men jag ville inte att hon skulle tro något som inte var sant.
"I know, it's just that... The way he look at you and how he acts when you are near, i can see that he really likes you steph. You would be beautiful together" jag tvekade lite innan jag svarade samtidigt som jag kollade in i Patties snälla ögon. "please Pattie, we're just friends" sa jag och hon log mot mig och kollade på mig med en blick som sa 'jag förstår'.


När vi kommit hem till Pattie och Justin igen efter att ha vart iväg och kollat på klänningar hela dagen i massvis med olika affärer. Och då menar jag verkligen hela dagen. Pattie hade sagt att hon visste precis hur klänningen såg ut men att hon inte visste vart hon skulle hitta den och eftersom vi var lite sent ute med att hitta en klänning så fick vi gå runt och leta i evigheter istället för att ha en stylist. Jag kände hur mina vrister värkte efter att ha sprungit runt i klackskorna under dagen och bestämde mig för att ta en varm och skön dusch och frächa upp mig lite innan middagen.
Efter duschen tog jag på mig en grå tunn, långärmad tröja och ett par rödrutiga pyjamasshorts. Jag tog på mig ett par rayban-glasögon med röd båge innan jag gick in i Justins rum för att se om han var där.
Han satt med ryggen mot mig och höll på med sin Mac-dator.
"HEY JUSTIN!!" ropade jag och hoppade på honom. "Aouch Stephie!" sa Justin arg samtifigt som han skrattade.
"Missed funny me?" frågade jag och satte mig mittemot honom i sängen. "Hmmm" sa han fundersamt och tittade på mig, jag låtsades spela ledsen och han brast ut i ett skratt.
 "Of course I missed you girl, I'd a really boring time here alone! And I really mean it." han var ju bara för söt.
"Hahahhaha, aaaw. Poor Justin, can I borrow your mac for a minute?" Jag hade inte suttit vid en dator på hela dagen och började få lite panik. "Yeah sure" sa han och gav mig sin dator och tog istället fram sin Ipad.
"Oh gosh, your'e crazy Biebs." sa jag åt honom och loggade sedan in på Twitter. Jag svarade på några av mina mentions innan vi hörde Pattie ropa nerifrån att det var mat. Jag slängde snabbt igen locket på datorn och klängde mig över Justin för att komma ner först. "STEPH" hörde jag honom ropa bakom mig innan jag hörde honom närma sig och jag skyndade på mina steg och han nästan in i köket innan jag kände Justins armar runt min midja som drog mig bakåt för att hindra mig in först. "Got yah" viskade han i mitt öra innan han släppte mig och sprang in i köket. Jag gick in efter honom och satte mig vid bordet och kollade på Justin som skrattade åt mig. Antagligen skrattade han för att jag spelade sur när jag kom till köket.


______________________________________________________________________________________________
FÖRLÅT FÖR ATT NI FÅTT VÄNTA! lyckades få tag på en dator och skrev this chapter nu innan jag gör läxorna. Jag har sett att statistiken har stigit *Happy face*  KOMMENTERA FÖR ETT TILL CHAPTER SÅ JAG VET VAD NI TYCKER!! xxx

RSS 2.0